Zászlókészítés

Zászlók készítését egyedi megrendelésre kívánság szerinti méretben és formában vállaljuk. Választhat bel- és kültéri alapanyagokból, a különböző konfekcionálási módok közül, illetve lehetőség van a címer vagy kívánt minta nyomására vagy hímzésére is.

A zászlók legkülönbözőbb fajtáit készítjük, úgymint lobogók, asztali zászlók, nemzeti színű zászlók, Uniós zászlók, megyei zászlók, település címeres zászlók. Ezeken felül reklám célú, illetve szurkolói vagy csapatzászlókat is készítünk különböző méretekkben és mintázási lehetőségekkel. 

A címer vagy a minta nyomatát szitanyomással készítjük, ami garantálja a minőséget és a tartósságot.  Különböző zászló anyagokat, szatént alkalmazunk a zászló alapjának, amit szegéssel, ringlizéssel, bújtatózással alakítunk készre.

Az asztali zászlók népszerűek kis helyigényük, de magas dekorációs hatásuk miatt. Önkormányzati, megyei, állami vagy céges rendezvények különleges kiegészítője, de egy irodában is figyelemfelkeltő lehet. Asztali zászlókat egyedi méretekben, egyedi mintával és dekorációval, szegélyzsinórral készítünk.

A reklámzászlókra kiemelt marketing eszközként tekinthetünk méretük és látványuk miatt is. Lobogók, transzparensek, és különböző reklámozásra alakalmas felületek kihasználására alkalmazhatjuk. Juttassa el elképzelését hozzánk és elkészítjük egyedi mintájú és formájú zászlóit.

Zázlókészítéssel kapcsolatban kérem keressen minket elérhetőségeinken.